Reacties van klanten

“Er is een soort realiteitszin in me gekomen, waarin ik afscheid genomen heb van verlangens die telkens op weerstand stuitten…dat geeft rust en ruimte”

Ik kan me nu meer verplaatsen in mijn kind, en daardoor beter reageren. Dat maakt het veel leuker!

Veel Dank!

toen merkte ik dat hij op zijn eigen benen was gaan staan. alsof ik heel helder en duidelijk in mijn moeder rol sta nu en vertrouwen heb. hij kan weer kind zijn.

Toen ik weer buiten stond leek het alsof er een knop in mijn hoofd was omgezet. Zoveel ruimte en rust! En nu nog steeds merk ik dat ik niet meer loop te piekeren. Ik nu begrijp wat mijn kind me duidelijk wilde maken met zijn claimende gedrag.

Je bent een lieve, warme
vrouw en dat maakte dat

ik me meteen op mijn gemak
voelde. Juist ook omdat je
zo normaal doet en niets
gek vond van wat ik vertelde.
Dat was voor mij een nieuwe ervaring.

Het was wel handig dat je van tevoren hebt gezegd dat een opvoedopstelling een beetje op toveren lijkt; Terug toveren van de waarheid.. Haha, maar het hielp me echt! Super!

Ik merk dat ik goed bij mezelf kan blijven en ben nu eindelijk meer met dingen bezig die ik anders vaak liet liggen. er is meer ruimte voor allemaal hier in ons fijne huisje/gezin.

“direct na de opvoedopstelling liep ik naar buiten alsof ik herboren was. Een heel bijzonder gevoel: alsof er een paar knoppen in mijn stoppenkast zijn omgezet”.

De opstelling bij jou heeft ons over een drempel geholpen.

En er is minder spanning in mijn oorspronkelijke gezin!

Nou, twee weken geleden vroeg je me wat het fijnste zou zijn als binnen 3 weken zou kunnen veranderen.

Ik antwoordde: dat ik M. naar school kan brengen en dat ik hem daar oke achter laat, zonder stress en dat ik met een gerust hart de school uit kan lopen.

En dat is gisteren gelukt! Vorige week heeft zijn vader hem al een keer gebracht en toen kwamen er nog wat tranen, maar geen overmatige stress. En gisteren bracht ik hem en was het oke. Natuurlijk nog een beetje spannend, maar oke. En hij heeft het super naar zijn zin! Thuis heeft hij hele verhalen over alle leuke dingen die ze doen.

We bouwen het rustig op, want een gevoelig mannetje is het nog steeds, maar deze slag hebben we geslagen.

Het was erg fijn deze training te volgen, nogmaals dank Heeft steun gegeven aan een nodige verschuiving in ons ouderschap.....dwz door bevestiging te krijgen bij de bijeenkomsten was ik in staat om thuis een betere vertaling te maken van een aantal essentiele dingen waarin we meer op 1 lijn konden komen.

  • Facebook Social Icon

Contact & Bedrijfsinformatie

Els Brakman - Het Verbonden Kind.
06 - 30014915

info@hetverbondenkind.nl

Werkadres:

Bellamystraat 15
Utrecht
Voor privé- gesprekken en de workshops.

 

KvK nr: 53603885

© 2019 Els Brakman